De Loodsen zijn een groep voor jongeren tussen de 18 en 21 jaar. In tegenstelling tot de andere speltakken hebben de Loodsen geen reguliere opkomsten meer, maar spreken zij eens in de zoveel tijd af voor een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst onderneemt de groep diverse activiteiten in/om het clubhuis zoals zeilen, pionieren of een spelletjesavond. Naast deze activiteiten onderneemt de groep ook activiteiten buiten de Scouting door gezamenlijk ergens een drankje te gaan doen of een festival te bezoeken. Het belangrijkste bij de Loodsen is het ontwikkelen van vriendschappen die je misschien wel voor de rest van je leven behoudt. 

Naast de eigen activiteiten nemen de Loodsen ook deel aan groepsactiviteiten zoals JOTA en Pinksterkamp en zijn zij de helpende handjes binnen de vereniging. Zo helpen zij bijvoorbeeld met het onderhouden van de boten, het invallen als leiding bij een bepaalde speltak of het schoonmaken van het clubhuis. Dit alles is geen verplichting, maar uit ervaring weten wij dat dit erg leuk is om te doen!

Contactgegevens Loodsen

Heeft u interesse, vragen na het lezen van het bovenstaande en/of lijkt het u leuk om een keer met een opkomst mee te kijken? Vul dan snel onderstaand formulier in!