De plusscouts zijn een groep (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder. Deze speltak staat open voor iedereen die graag deelneemt aan onze vereniging, maar niet in de gelegenheid is om actief, op reguliere basis, deel te nemen aan het Scouting Spel. De leden van de plusscouts kunnen dus bijvoorbeeld jeugdleden zijn die in het weekend gaan werken en geen tijd vrij kunnen maken om vrijwilliger of loods te worden. Ook kunnen plusscouts ouders zijn die graag iets meer betrokken willen zijn bij de vereniging, maar ook bijvoorbeeld vrijwilligers welke gestopt zijn als leiding of partners van onze vrijwilligers. 

Kortom: een groep voor iedereen die graag betrokken wil blijven bij Scouting Bleiswijk.
Bij deze groep is alles heel vrijblijvend; als plusscout ben je altijd welkom, maar wordt er niks van je verwacht. De plusscouts worden uitgenodigd voor groepsactiviteiten zoals het Pinksterkamp, de JOTA maar ook de BBQ en Gourmet die we hebben met alle vrijwilligers. Hieraan kunnen ze dan deelnemen en/of een handje helpen wanneer dit uitkomt. Komt het een keer niet uit? Dan is dat natuurlijk ook goed. Door het jaar heen organiseren ze in afstemming met elkaar eigen activiteiten. Dit zijn activiteiten zoals een spelletjesavond of het bezoeken van een Escaperoom. 

Contactgegevens Plusscouts

Heeft u interesse, vragen na het lezen van het bovenstaande en/of lijkt het u leuk om een keer met een opkomst mee te kijken? Vul dan snel onderstaand formulier in!